Klinik för skönhet inifrån och ut

Jag bara måste berätta om mitt besök på Klinik Villastan för ett tag sedan. Jag har sedan flera år tillbaka nämligen haft problem med överdriven svettning. Jag svettas bara jag rör mig, även om det är kallt ute och har lite kläder på mig. Detta är ett problem jag dragits med länge och som har fått mig att må ganska dåligt, då det påverkat min vardag en hel del.

Svettbehandling via botoxinjektioner

Efter att jag fått en rekommendation av att besöka Klinik Villastan som är en komplett skönhetsklinik, gick jag dit för att prata om hur de kunde hjälpa mig med mitt problem och jag måste säga att jag för det första möttes av en otrolig service och varmt välkomnande. Därefter förklarade dom för mig hur deras svettbehandling via botoxinjektioner fungerar. Att efter injektionerna blir man nästan alltid helt fri ifrån problemen i upp till 12 månader.

Klinik Villastan gav mig livet tillbaka

Efter att vi lagt upp en personlig plan för mig åkte jag dit för att genomföra injektionerna, och jag måste säga att det gick så himla smidigt och kändes knappt någonting. Vet ni vad? Nu efter behandlingen är genomförd kan jag meddela att jag är så gott som helt symptomfri och jag har fått livet tillbaka.

Klinik Villastan erbjuder mycket mer än bara svettbehandlingar, professionell personal och grym service. De erbjuder alltifrån fillers, behandling av acne och rosacea till ansiktsbehandlingar, hårborttagning och behandling av ytliga blodkärl. Allt för att du skall känna dig vacker och må bra. Att skapa en skönhet som kommer inifrån gör att du känner dig vacker och det är ledorden Klinik Villastan går efter.

Ett hett tips är att spana in deras utbud eller besöka dem för en konsultation, jag lovar, du blir inte besviken.