Dagen då jag valde mellan hosting och arbetsmiljöansvar BAS-U och BAS-P

För inte så längesedan stod jag framför ett stort val, ett val som kan visa sig ändra mitt liv för all framtid. Jag valde nämligen mellan att börja studera eller fortsätta jobba kvar på det företag som jag har jobbat på sedan jag tog studenten. Företaget jag arbetar på sysslar med servrar och hosting, vilket innebär att de hyr ut och säljer servrar. Mitt arbete på det företaget bestod i att sitta i kundtjänst och svara på kunders frågor, samt försöka sälja in ett bättre (dyrare) paket, vilket inte alltid var uppskattat. Iallafall jag fick en förfrågan i början av året, frågan kom från en av min morbrors vänner. Frågan löd, vill du börja studera arbetsmiljöansvar BAS-U och BAS-P? Jag visste inte ens vad arbetsmiljöansvar BAS-U och BAS-P var för något, men efter att min morbrors vän hade förklarat för mig, lät det som en rolig idé, att börja studera igen. Sagt och gjort, jag gick till jobbet den nästkommande dagen, bad om tjänstledigt för den tiden jag kommer vara borta, och anmälde mig på akademins hemsida. Kursen börjar inte fören i mitten av mars, och jag kan knappt vänta. Att få den här möjligheten att utbilda mig till ett yrke jag aldrig ens har tänkt på att söka till, är både spännande och aningen skrämmande. Spännande för att det är något nytt och skrämmande för att det finns en viss osäkerhet huruvida denna utbildning verkligen kommer leda mig mot ett nytt jobb/liv. Allt jag vet är att när mitten av mars väl kommer, är jag beredd.

Önska mig lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *