Dikten på en anslagstavla

Såg en intressant lapp fasthäftad på en anslagstavla, på lappen var en dikt av någon vid namn Charles. Dikten var dedikerad till en kvinna vid namn Rebecka.

Rebecka min kära

Hos dig vill jag vara nära
Utan dig är jag ej komplett
Du är cementen till mitt tegel
Du är vinden till mitt segel
Rebecka min kära
Jag älskar dig så
Din för alltid, Charles V

Rätt fint faktiskt, önskar att jag hade någon som älskade mig så mycket att han skrev en egenskriven dikt och satte upp den i trapphuset så att alla kunde se hur mycket han älskar mig. Det bästa jag har fått i kärleksväg är en ny husvagnsaxel. Nej men skämt åsido, det har väl varit några blommor och chokladaskar som jag har fått av min käresta. Sen får jag inte glömma våra tre underbara barn, Erik, Sara och Anders, nog den bästa gåva jag kan tänka mig.

En dikt hade dock varit väldigt uppskattat, speciellt om den är egenskriven som den dikt som Charles hade skrivit till Rebecka. Undrar vad hon tyckte om den? Får nästan ta en titt bland anslagstavlan vid entrén till trapphuset, se ifall jag kan se denna Rebecka och hur hon reagerar på dikten (om hon inte har sett den än). Och vem vet, jag kanske får se denna charmören Charles V.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *